Menu

Johnossi | Musikkväll på Kalfjäll

Blandat

TÄNNDALEN, Hamrafjället, Tänndalen
lördag, 22 juli 2023 kl:19:00

Publiksuccén Musikkväll på Kalfjäll är tillbaka och 22 juli får vi besök av Johnossi på Sveriges kanske vackraste musikscen.
Musikkväll på kalfjäll startades 2021 av artistbyrån Jubel i samarbete med Tänndalen och har sedan dess producerat sju konserter och blivit vida omtalad och ett populärt turistmål. Scenen ligger på Hamrafjällets topp och besökarna tar sig dit med sittlift. Scenens backdrop är en magnifik utsikt över fjälltoppar och glaciären Helags.
Johnossi består av John Engelbert och Oskar “Ossi” Bonde. Bandet startade 2004 och har turnerat jorden runt och hyllats med både P3-guld och Grammis. Senaste albumet kom i fjol och under vintern har de fått stor uppmärksamhet genom Johns succéartade deltagande i TV4s “Så Mycket Bättre” där bland annat hans tolkning av Maja Francis “Anxious Angel” nådde långt upp på topplistorna. De är just ute på en vårturné som är helt och hållet slutsåld, vilket bör vara det ultimata beviset på succén. Men. De har aldrig spelat på en fjälltopp i Härjedalen. 22 juli är det dags och biljetterna släpps på fredag!

Datum / Tid

lördag, 22 juli 2023 kl: 19:00

Plats

TÄNNDALEN, Hamrafjället

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad